ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠάντα στο «κόλπο» ο Αίαντας (vids)

Πάντα στο «κόλπο» ο Αίαντας (vids)

Ο Άγιαξ διπλασίασε τις νίκες του επί της Μίντιλαντ (3-1) και παραμένει πάντα στην μάχη για την πρόκριση στους «16» του Champions League – Εκτός και από το Europa League οι Δανοί.

Bet on Alfa

Στην σκιά της σπουδαίας νίκης της Αταλάντα στο «Άνφιλντ», ο Άγιαξ έκανε την δουλειά του κόντρα στη Μίντιλαντ (3-1) και παρέμεινε ισόβαθμος με τους Μπεργκαμάσκι, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του τέταρτου ομίλου του Champions League.

Πολύ ανώτερη η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία στο πρώτο ημίχρονο δεν μετουσίωσε την κυριαρχία της σε γκολ, παρ’ ότι είχε ευκαιρίες για να τα καταφέρει. Η αστοχία του πρώτου 45λεπτου, όμως, έδωσε την θέση της σε τρία γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά, με τον 18χρονο Ράιαν Γκράβενμπερχ να ανοίγει το σκορ με καταπληκτικό σουτ (47′).

Ο Νουσαΐρ Μαζραουΐ διπλασίασε τα γκολ του Αίαντα μόλις δύο λεπτά αργότερα, από ασίστ του Ντούσαν Τάντιτς, με τον Νταβίντ Νέρες, ύστερα από ασίστ του Λασινά Τραορέ, να δίνει διαστάσεις στη νίκη των Ολλανδών (67′).

Η Μίντιλαντ, η οποία μετά και από αυτή την ήττα δεν έχει μαθηματικές ελπίδες ούτε για την συνέχεια στο Europa League, μείωσε με πέναλτι του Άβερ Μαμπίλ (80′) και τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Έρικ Σβιατσένκο στις καθυστερήσεις.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά – Μαζραουΐ (82′ Κλάιμπερ), Σουρς, Μπλιντ (66′ Μαρτίνες), Ταλιαφίκο – Κλάασεν (66′ Άλβαρες), Λάμπιαντ (82′ Πρόμες), Γκράβενμπερχ – Νέρες (90′ Εκέλενκαμπ), Τραορέ, Τάντιτς.

Μίντιλαντ (Μπρίαν Πρίσκε): Χάνσεν – Κουλς, Σβιατσένκο, Σολτς, Παουλίνιο (26′ λ. τρ. Τζ. Άντερσον) – Μάντσεν (69′ Μ. Άντερσον), Ονιέκα – Ντρέγιερ (82′ Ίσακσεν), Σίστο (81′ Πφάιφερ), Μαμπίλ – Καμπά (69′ Κράεβ).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Άγιαξ – Μίντιλαντ 3-1
Λίβερπουλ – Αταλάντα 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λίβερπουλ 9 (8-2)
2. Άγιαξ 7 (7-5)
3. Αταλάντα 7 (8-7)
4. Μίντιλαντ 0 (2-11)

Επόμενη αγωνιστική (1/12):
Αταλάντα – Μίντιλαντ
Λίβερπουλ – Άγιαξ


Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa