ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑφού διαλύσατε το ποδόσφαιρο τώρα θέλετε να καταστρέψετε και...

Αφού διαλύσατε το ποδόσφαιρο τώρα θέλετε να καταστρέψετε και τους δημοσιογράφους!

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσουμε την εγκύκλιο που έχει αποσταλεί από την ΚΟΠ στα σωματεία, για μείωση του αριθμού των δημοσιογράφων που μπορούν εργαστούν σε κάθε αγώνα! Η εγκύκλιος αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης και σίγουρα κάποια αλλότρια συμφέροντα θα κρύβονται από πίσω!

Bet on Alfa

Για να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τι εννοούμε, η ΚΟΠ με πρόφαση και καλά συστάσεις του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε να μειώσει ΚΑΙ τον αριθμό των δημοσιογράφων που δικαιούνται να εργαστούν ανά αγώνα… (Θυμίζουμε προ μίας εβδομάδας ότι η ΚΟΠ μείωσε και τον αριθμό των 40 ατόμων, που δικαιούτω το κάθε σωματείο, σε 20).

Αν είναι δυνατόν, μετά από δύο κύματα πανδημίας και 10 μήνες κορωνοϊού ξαφνικά αποφασίζουν με μια μονοκονδυλιά να βλάψουν και τα ΜΜΕ. Δε μας φτάνει που με γελοιότητες και προχειρότητες, διέλυσαν το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και όπως είπε και ο κ. Σκαπούλλης θα μας φκάλουν τραούδιν στο εξωτερικό, τώρα με άλλη μία ανυπόστατη δικαιολογία, βάζουν χέρι και στα ΜΜΕ.

Ξέρετε κύριοι τι σημαίνει για μία Αθλητική Ιστοσελίδα αυτό που αποφασίσατε; Κάποια παιδιά βγάζουν έστω ένα μεροκάματο περιμένοντας μία ή δύο φορές τη βδομάδα να έχει ματς για να κάνουν ανταπόκριση από το γήπεδο. Επίσης η μείωση ατόμων θα μειώσει αισθητά και την ποιότητα της ενημέρωσης αφήνοντας τα Μέσα εκτεθειμένα και προς τους χορηγούς τους που περιμένουν να προβληθούν κυρίως από τις ημέρες που υπάρχουν αγώνες.

Καλούμε άμεσα το Υπουργείο Υγείας και τους επιδημιολόγους να τοποθετηθούν αρχικά αν όντως υπήρξε τέτοια σύσταση προς την ΚΟΠ και αν ναι γιατί να αλλάξει ένας αριθμός παρουσίας δημοσιογράφων που καθορίστηκε εδώ και μήνες ποιος θα είναι και που δούλεψε μια χαρά στην κατεύθυνση της προστασίας από την πανδημία. (Θυμίζουμε ότι ήδη ο αριθμός παρόντων δημοσιογράφων είναι μειωμένος στα γήπεδα από την αρχή της σεζόν και η παρουσία γίνεται με μάσκα σε όλη τη διάρκεια παρουσίας και με αποστάσεις ασφαλείας.)

Τέλος, καλούμε άμεσα την ΚΟΠ σε απόσυρση της σκανδαλώδους εγκυκλίου, διότι το θέμα δε θα το αφήσουμε εδώ.

Καλούμε και τους συναδέλφους από τα άλλα ΜΜΕ σε αντίδραση ενάντια στην παραφροσύνη της ΚΟΠ που βάζει χέρι στην ενημέρωση ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Autoremarketing

Bet on Alfa