ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο "κόσκινο", η καραντίνα και οι θέσεις αναζήτησης...

Το “κόσκινο”, η καραντίνα και οι θέσεις αναζήτησης…

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση μεταξύ του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το ποια θα είναι η κατάληξη της μεταγραφικής Ιανουαρίου για την ομάδα μας. Προς το παρόν μοναδική μεταγραφή είναι ο Τσέχος στράικερ Μάρκο Τσέποβιτς από τον οποίο υπάρχουν πολλές απαιτήσεις σε μία θέση που η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει βρει ακόμη σταθερότητα. Από εκεί και πέρα, το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλήρες με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ!

Bet on Alfa

Η μεγάλη ανησυχία είναι πόσο θα αντέξει το υφιστάμενο ρόστερ καθώς ήδη η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει 36 επίσημους αγώνες στα πόδια της και είμαστε ακόμη Ιανουάριο!!! Ενώ η ομάδα προγραμματισμού έστειλε το μήνυμα πως αυτή τη μεταγραφική πάμε μόνο για στράικερ και τερματοφύλακα στη θέση του τραυματία Κυριακίδη, εντούτοις δεν αποκλείεται να δούμε και περαιτέρω κινήσεις! Περνάει από το γνωστό “κόσκινο” της ομάδας προγραμματισμού ένας μεγάλος αριθμός παικτών που απαρτίζουν κυρίως τη μεσοεπιθετική γραμμή, ΟΜΩΣ υπάρχουν εμπόδια και περιορισμοί.

Πέραν από το κριτήριο ετοιμότητας και ποιότητας, είναι και το θέμα καραντίνας. Από τις πλείστες χώρες, η άφιξη ενός παίκτη εξυπακούει καραντίνα 14 ημέρων κάτι που δεν είναι επιθυμητό. Σε αυτή την περίπτωση ίσως καλύτερη επιλογή να είναι παίκτες από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Το έχουμε πει και πιο πάνω πως το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πλήρες και έχουμε εμπιστοσύνη στη διαχείριση που γίνεται για να παίρνουν ανάσες οι παίκτες. Φυσικά και η ώθηση μίας καλής μεταγραφής ενόψει playoff είναι εξίσου σημαντική. Θα πρέπει να τα ζυγίσει όλα καλά η ομάδα προγραμματισμού για την τελική απόφαση.

Autoremarketing

Bet on Alfa