ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH κακή ημέρα του Τζιόρντι και το κεφάλαιο Μαυρίας...

H κακή ημέρα του Τζιόρντι και το κεφάλαιο Μαυρίας που αποτελεί την λύση!

 Ο Χριστουγεννιάτικος λαχνός της ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα και ΟΝLINE – Aγοράστε τον ΤΩΡΑ

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες δεν απώλεσε τυχαία δύο βαθμούς. Η εικόνα της μετά το πρώτο  τέταρτο του αγώνα  ήταν προβληματική με τα περισσότερα θέματα να εμφανίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπου ξεκάθαρα ο Τζιόρντι Γκόμεθ ήταν σε κακή ημέρα. Κι όταν ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της ομάδας είναι στα κάτω του δημιουργείται πρόβλημα.

Δεν κατηγορούμε τον Τζιόρντι. Άλλωστε τόσο ηλικιακά, όσο και με τις συνεχόμενες συμμετοχές του την φετινή χρονιά, η κακή μέρα του Ισπανού θα ερχόταν, αργά ή γρήγορα. Αυτό έγινε χθες κι έστειλε μηνύματα. Με πιο ηχηρό ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτικές εναλλακτικές λύσεις όταν ο Τζιόρντι είναι στα κάτω του. Και ποιές είναι αυτές;

Για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν ο Χένινγκ Μπέργκ υπολογίζει τον Μαυρία ήρθε η ώρα να το αποδείξει έμπρακτα. Να του δώσει ρόλο στο δεξί άκρο της άμυνας (εκεί που πέρσι έκανε παπάδες) και να μετατοπίσει τον Σιβού στον άξονα, δίνοντας λύσεις στις κακές ημέρες του Τζιόρντι.

Αν ο Χένινγκ Μπέργκ δεν υπολογίζει τον Μαυρία η ομάδα προγραμματισμού όμορφα κι έντιμα να μιλήσει μαζί με τον ποδοσφαιριστή και  να τον θέσει εκτός πλάνων έτσι ώστε να κινηθεί έστω και αργοπορημένα στην απόκτηση ενός μέσου που θα δώσει επιπλέον επιλογές σε αυτή την νευραλγική θέση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι απλά και θεωρούμε ότι δεν πρέπει να ρισκάρουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, γιατί αν έρθουν ξανά επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις σαν την χθεσινή τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα.

Autoremarketing

Bet on Alfa