ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τσέποβιτς, το απόλυτο και το +7

Ο Τσέποβιτς, το απόλυτο και το +7

Στα τρία τελευταία ματς, με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ όχι μόνο πήρε τη νίκη αλλά διατήρησε και το μηδέν παθητικό. Νίκησε με 3-0 τη Δόξα, με 2-0 τη Νέα Σαλαμίνα και με 2-0 τον Ερμή. Πέτυχε δηλαδή επτά γκολ και δεν δέχτηκε κανένα. Να θυμίσουμε ότι, στον α’ γύρο απέναντι στις πιο πάνω ομάδες η ΟΜΟΝΟΙΑ συγκέντρωσε μόλις δύο βαθμούς, αφού έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα (1-2), ενώ έμεινε στην ισοπαλία με τις Δόξα (0-0) και Ερμή (0-0).

Bet on Alfa

Στα ματς που την πλήγωσαν στον α’ γύρο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον τρόπο στο β’ γύρο να πετύχει το απόλυτο των βαθμών. Σε σχέση με τότε, τώρα είχε τον Τσέποβιτς που σκόραρε και στα τρία ματς συνολικά τέσσερα γκολ. Τεράστια η συμβολή του Σέρβου επιθετικού στις πιο πάνω επιτυχίες της ομάδας τους Μπεργκ. Αυτό που ήθελε, δηλαδή το εύκολο γκολ ιδιαίτερα απέναντι σε κλειστές άμυνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ το βρήκε στον Τσέποβιτς.

Παράλληλα, με τη νίκη επί του Ερμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε και συνέχεια στο αήττητο σερί της. Αγνοεί την ήττα στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό 11 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σπουδαίο επίτευγμα, που έχει φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή και αναμένει απόψε το αποτέλεσμα του λεμεσιανού ντέρμπι. Βεβαίως, αυτό που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες ενόψει Αποέλ, διευρύνοντας το αήττητο σερί της και τον Μάιο να είναι στην κορυφή και πρωταθλήτρια!

Autoremarketing

Bet on Alfa