ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕυτυχώς που υπάρχει η κάρτα φιλάθλου για την αποτροπή...

Ευτυχώς που υπάρχει η κάρτα φιλάθλου για την αποτροπή επεισοδίων…

Αμέτρητα είναι τα παραδείγματα για το φιάσκο της κάρτας φιλάθλου… Όμως, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία δε θα σταματήσουμε να το τονίζουμε φορτικά πως η εφαρμογή της, πρόκειται για άλλη μία σκανδαλώδη απόφαση αυτής της κυβέρνησης με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων αλλά κομμάτι μίας δικτατορικής φιλοσοφίας.

Bet on Alfa

Να ξεκινήσουμε με τα όσα συμβαίνουν εδώ και μία βδομάδα στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών της ΑΕΛ και Απόλλωνα… Κάθε μέρα έκτροπα και μία αστυνομία αδύναμη να αναλάβει τις ευθύνες της. Είναι άξιον απορίας τελικά κατά πόσο η κάρτα φιλάθλου έλυσε το πρόβλημα της βίας ή απλά την μετέφερε εκτός γηπέδων… Η πολιτεία ας αναλάβει επιτέλους της ευθύνες της.

Από εκεί και πέρα χθες είδαμε την υπέρμετρη αστυνομική βία κατά μίας ειρηνικής διαμαρτυρίας… Σκηνές που μόνο δικτατορικά καθεστώτα θα ζήλευαν… Ντροπή και πάλι ντροπή! Κάρτα φιλάθλου σε συνδυασμό με αστυνομική βία που κτυπάει στο ψαχνό είναι ξεκάθαρα μία άκρως επικίνδυνη φιλοσοφία αυτής της κυβέρνησης που θέλει να επιβάλλεται με το έτσι και το θέλω.

Autoremarketing

Bet on Alfa