ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι γι’ αυτούς

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι γι’ αυτούς

Το ντέρμπι απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο πλησιάζει. Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όλο και εντείνεται, αυξάνονται οι ρυθμοί στις προπονήσεις και ο Μπεργκ ετοιμάζει το πλάνο του. Αυτό θα κριθεί από την παρουσία των παικτών που αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο προηγούμενο ματς, δηλαδή τους Φαμπιάνο, Γκόμες και Τσέποβιτς. Η κατάσταση και των τριών θα ελέγχεται καθημερινά, με την ελπίδα να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα δώσει όλα για τη νίκη, για την ίδια, την αύξηση των πιθανοτήτων για κατάκτηση του τίτλου και όχι εάν θα αφήσει εκτός εξάδας τον Αποέλ. Αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει αυτούς και όχι την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπεργκ και οι παίκτες του θα δώσουν άλλη μια μάχη, με σεβασμό στον αντίπαλο όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι όποιος κι αν είναι απέναντί τους. Ναι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι με νίκη το Σάββατο θα κρατήσουν τον αιώνιο αντίπαλο εκτός εξάδας και θα είναι τεράστιο το πλήγμα, αλλά είναι θέμα που τους αφορά αυτούς.

Στο «Ηλίας Πούλλος» είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία, που θα επιτρέψει στην ομάδα να έχει καλή παρουσία και κυρίως να φθάσει στην επιτυχία. Το αήττητο σερί που άρχισε από τη 12η αγωνιστική και έχει φθάσει τα 15 ματς (11 νίκες, 4 ισοπαλίες) θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Με αυτό τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εισέλθει στη φάση των πλέι οφ από την πρώτη θέση, με δυναμική και αυτοπεποίθηση για διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους.

Autoremarketing

Bet on Alfa