ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο

Να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό ματς με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (18:30), ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Το ευχάριστο για τον Μπεργκ είναι ότι, έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές και εύχεται όλα να κυλήσουν καλώς και στη σημερινή προπόνηση.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό ματς θα ψάξει άλλη μια επιτυχία, να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί αλλά και σε ντέρμπι, ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα προς τον τίτλο. Παράλληλα θα αφήσει την αυριανή αντίπαλό της εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος αφού η διαφορά θα εκτοξευθεί στους 10 βαθμούς. Μια σοβαρή και αποφασιστική ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Το γεγονός ότι ο Μπεργκ έχει στη διάθεσή τους όλους τους ποδοσφαιριστές, έχει την ευχέρεια να παρουσιάσει τις καλύτερες και πιο έτοιμες επιλογές στο αρχικό σχήμα. Κάποιες αλλαγές ενδέχεται να γίνουν σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση, όπως οι Λάνγκ, Παπουλής και Τζιωνής κατά κύριο λόγο.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνωρίζοντας και το παιχνίδι της αντιπάλου την οποία αντιμετώπισε δύο φορές φέτος, θα κάνει τις επιλογές του βάσει πλάνου και τακτικής. Δύσκολα αλλάζει στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του ο Μπεργκ και το ίδιο θα ισχύσει και αύριο. Αυτό που θα περιμένει είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το παιχνίδι της, να επιβάλει το ρυθμό της και εφόσον πάρει το προβάδισμα, είναι σε θέση να βαδίσει σε άλλη μια επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa