ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑλέξις «ντύθηκε» Λαουτάρο και οι Νερατζούρι πηγαίνουν… τρένο (vid)

Αλέξις «ντύθηκε» Λαουτάρο και οι Νερατζούρι πηγαίνουν… τρένο (vid)

Ο Λουκάκου βρήκε νέο ταίρι για να χρεώσει τις ασίστ του, τον Αλέξις Σάντσες (δύο γκολ) και η Ίντερ απέδρασε από την έδρα της Πάρμα (1-2), με την 6η σερί της νίκη και το +6 από τη Μίλαν.

Bet on Alfa

Το γνωστό δίδυμο Μπάτμαν και Ρόμπιν της Ίντερ «έσπασε» για ένα ματς, αλλά ο αντικαταστάτης αποδείχθηκε αντάξιος «ήρωας». Με φόρα από την επιστροφή του στα γκολ κόντρα στη Τζένοα έπειτα από τρεις μήνες «ξηρασίας», ο Αλέξις Σάντσες ξεκίνησε βασικός και «ντύθηκε»… Λαουτάρο Μαρτίνες, χαρίζοντας τις ασίστ στον Ρομέλου Λουκάκου και στην Ίντερ την 6η σερί της νίκη, στον δρόμο προς την κατάκτηση του Scudetto (1-2).

Χρειάστηκε να περάσει ανεκμετάλλευτο ένα ημίχρονο για να βρουν τη «χημεία» τους. Στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους, όμως, είχαν ήδη βάλει τα θεμέλια της απόδρασης από το «Ένιο Ταρντίνι». Πρώτα στο 54’, με τον Σάντσες να εκτελεί προ του Σέπε και τη μπάλα να περνάει οριακά τη γραμμή πριν την απομάκρυνση του αμυντικού και στη συνέχεια οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο θηριώδης Βέλγος τροφοδότησε με ένα ακόμα σόλο από το κέντρο τον εφεδρικό παρτενέρ του, για το άψογο πλασέ του δεύτερου.

Έτσι, o Σάντσες σκόραρε δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια (!) και παράλληλα, έγινε ο πρώτος Χιλιανός που σκοράρει 2+ γκολ σε ένα ματς με τη φανέλα της Ίντερ μετά τον Ζαμοράνο από το 1999.

Η μείωση του σκορ με ωραίο τελείωμα στην κίνηση από τον Ερνάνι στο 71’ έβαλε ξανά στο ματς τους Παρμέντσι, οι οποίοι, όμως, δεν είχαν περαιτέρω αντίδραση, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε να μείνει αήττητη για 9ο σερί ματς πρωταθλήματος και να επανέλθει στο +6 από τη Μίλαν. Πάντα πρώτη, πάντα Νο1 φαβορί για την κατάκτηση.

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Σέπε, Μπάνι, Οσόριο, Βαλέντι (67’ Μπούσι, Γκαλιόλο (66’ Πετσέγια), Ερνάνι (85’ Πελέ), Μπρούγκμαν, Κούρτιτς, Κούτσκα (67’ Ινγκλέζε), Κάραμο, Μαν (46’ Μιχάιλα)

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (67’ Βιδάλ), Πέρισιτς (84’ Νταρμιάν), Σάντσες (76’ Λαουτάρο), Λουκάκου

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa