ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔίκαιο αποτέλεσμα...

Δίκαιο αποτέλεσμα…

ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση έμειναν στο 0-0 σε αγώνα στο Γ.Σ.Π για την 2η αγωνιστική των Play – Off του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας σχεδόν όλο το πρώτο ημιχρόνο είχε την κατοχή και την υπεροχή, παρόλα αυτά η αμυντική λειτουργία της Ανόρθωσης ήταν σχεδόν άψογη γεγονός που δεν επέτρεψε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δημιουργήσει φάσεις.

Bet on Alfa

Από την άλλη η ομάδα της Αμμοχώστου απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με μακρινό σουτ το οποίο πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ‘ στο δεύτερο μέρος ΄έπρεπε να βρει τρόπους να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας της Αμμοχώστου. Αυτό δεν το κατάφερε στον μέγιστο βαθμό, καθώς οι ευκαιρίες της ομάδας μας ήταν λίγες αλλά κλασσίκες.

Η πρώτη ήρθε από τον Χούμποτσαν όταν μόνος φάτσα από την εστία του Λόρια δεν κατάφερε να κάνει σωστά την προβολή με την μπάλα να περνά μόλις έξω. Η δεύτερη ήταν με τον Παπουλλή στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης όταν φάτσα με τον Λόρια δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο της ομάδας της Αμμοχώστου.

Από την άλλη η Ανόρθωση είχε κι αυτή μια κλασσική ευκαιρία όταν στο 90 ο Χριστοφή γύρισε την μπάλα, ο Χουσπάουερ έκανε την προβολή όμως ο Φαμπιάνο είπε τεράστιο όχι.

Γενικά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες για να πάρουν το τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει τον βαθμό, κρατάει το μηδέν παθητικό και βλέπει τον επόμενο της αντίπαλο που είναι το ΑΠΟΕΛ για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σεχού, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Τιάγκο, Λοϊζου, Ασάντε (79΄ Παπουλής), Κούσουλος, Γκόμεθ, Τσέποβιτς (79΄ Κακουλλής)

Στον πάγκο: Παναγή, Κίκο, Γκόμες, Μποτεάκ, Ντούρις, Τζιωνή, Λανγκ

Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Κ.Αρτυματάς, Κορέια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Αμπαρταζουμιάν (82΄ Καλτσάς), Μπουσουλάζιτς (64΄Χουσμπάουερ) Βργκοτς, Κβιλιτάια (89΄ Χριστοφή), Ρισβάνης

Στον πάγκο: Τζουρ, Ελουντού, Μίχα, Μανιάς, Μαργκάσα, Κορρέα

Autoremarketing

Bet on Alfa