ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ απόκρουση τίτλου και οι δύο ξεκάθαρες που...

Η απόκρουση τίτλου και οι δύο ξεκάθαρες που δεν έγιναν γκολ…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δε μπορεί να θεωρηθεί χαμένη από το χθεσινό παιχνίδι, όμως με δεδομένο ότι το παιχνίδι ήταν στην έδρα της, η νίκη θα ήταν το καλύτερο. Επί της ουσίας όμως τι ήταν αυτό που κράτησε το παιχνίδι χθες στο 0-0;

Bet on Alfa

Λίγο πολύ είναι δεδομένο και ποιος θα χριστεί MVP και του χθεσινού αγώνα… Ποιός άλλος από τον κέρβερο της εστίας Φαμπιάνο… Η φάση του 92′ μπορεί να θεωρηθεί και απόκρουση τίτλου. Διότι όπως επισήμανε και ο προπονητής άμα είναι να μη κερδίσεις καλύτερα να μη χάσεις και ο Φαμπιάνο χθες, τη στιγμή που χρειάστηκε, είπε για πολλοστή φορά φέτος ΟΧΙ!

Από την άλλη όμως το μηδέν παθητικό δεν το εκμεταλλευτήκαμε επιθετικά. Λίγο πολύ γνωρίζαμε πως η Ανόρθωση θα είναι εξαιρετικά διαβασμένη αμυντικά, θα έκλεινε Λέσιακς με τουλάχιστον τρεις και ότι στην τελική δε θα ρίσκαρε για κανένα γκολ να εκτροχιαστεί αμυντικά. Με αυτό το δεδομένο, γνωρίζαμε επίσης πως οι κλασικές ευκαιρίες που θα κάναμε θα ήταν λιγοστές και πως η ευστοχία μας θα έκρινε και την έκβαση. Στη μία φάση στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το πλασέ του Χούμποτσαν σταμάτησε στην κάθετη δοκό και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παπουλής έχασε αυτό που δε χανόταν για την εμπειρία του μπροστά από το Λόρια.

Αποτέλεσμα των πιο πάνω το 0-0! 18ο σερί παιχνίδι αήττητοι με ένα ρεκόρ στα πρώτα 4 της Ευρώπης στον τομέα των παθητικών γκολ (13 στο σύνολο). Βαθμολογικά ο 1 βαθμός μας κρατάει στην 1η θέση μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα του αυριανού ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Autoremarketing

Bet on Alfa