ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤώρα θα παίζουν και για τον Ασάντε!

Τώρα θα παίζουν και για τον Ασάντε!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ερνέστ Ασάντε προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για ένα μέλος της πράσινης οικογένειας, ποδοσφαιριστής που πρόσφερε αρκετά και η απουσία του αποτελεί πλήγμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια οικογένεια και φάνηκε και στον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής την ώρα της αποχώρησης του Γκανέζου επιθετικού με το φορείο. Αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Bet on Alfa

Το πλήγμα με τον Ασάντε πεισμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα, που με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα διεκδικήσει τον τίτλο πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίζει, πλέον, και για τον Ασάντε. Οι ποδοσφαιριστές το θέλουν πολύ και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, θα τα δώσουν όλα για υλοποίηση του μεγάλου στόχου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τέσσερα βήματα, τέσσερα 90λεπτα μακριά από τον τίτλο. Είναι πρώτη και θέλει να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Απ’ αυτήν εξαρτάται…

Η προετοιμασία για το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση συνεχίζεται, με τον Μπεργκ να μην υπολογίζει τους Χούμποτσαν, Ντούρις, Ασάντε και Κίκο. Αμφίβολη είναι η παρουσία του Λοΐζου.

Autoremarketing

Bet on Alfa