ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Ο Φαμπιάνο έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του"

“Ο Φαμπιάνο έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του”

Μετά τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα, που έφεραν την ΑΕΚ κατά κύριο λόγο αλλά και τον Ολυμπιακό να «καλοβλέπουν» τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο, πήρε σειρά η «record.pt» στην Πορτογαλία. Κάνει αναφορά για προτάσεις προς τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από ομάδες της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας.

Bet on Alfa

«Σε 28 αγώνες για το πρωτάθλημα, ο Φάμπιανο δέχθηκε μόλις 12 γκολ, αποτελώντας ένα σημαντικό κομμάτι για την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επίσης, ο τερματοφύλακας ήταν σημαντικός στην πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ», σημειώνεται στο ρεπορτάζ. Και προστίθεται: «Η αγορά βλέπει τον Φαμπιάνο ο οποίος έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του. Αυτές έρχονται από Τουρκία, Ελλάδα, Σαουδική Αραβία και θέλουν να πείσουν τον Βραζιλιάνο». Είναι λίγο πίσω όσον αφορά τις συμμετοχές αφού ήδη έχουμε διανύσει την 32η αγωνιστική.

Αυτό που θα σημειώναμε είναι πως, τα όσα λέγονται και γράφονται για τον κορυφαίο τερματοφύλακα για το 2020, που βραβεύθηκε στη Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ, είναι απόλυτα φυσιολογικά. Και πώς να μην είναι όταν ο Φαμπιάνο κάνει εξαιρετική σεζόν και έχει στρέψει τα βλέμματα πάνω του.

Παράλληλα, το θετικό και ευχάριστο για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, ο Φαμπιάνο διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Είναι κάτι που πιστώνεται στην Ομάδα Προγραμματισμού, που «έδεσε» τον πολύπειρο άσο με διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Οπόταν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποταθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαφώς και η παραμονή του κρίνεται απαραίτητη, ωστόσο εάν προκύψει δελεαστική πρόταση όλα είναι πιθανά. Βεβαίως, αυτό που προέχει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλα τα άλλα θα συζητηθούν μετά το τέλος της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa