ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι έξι απουσίες της ΑΕΚ και η παγίδα...

Οι έξι απουσίες της ΑΕΚ και η παγίδα…

H OMONOIA ταξιδεύει στην “Αρένα” με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τη φέρει μόλις 1 βαθμό πριν την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στο πίσω μέρος του εγκεφάλου είναι και ο πιθανός τελικός Πρωταθλήματος της ερχόμενης βδομάδας κόντρα στον Απόλλωνα, εφόσον βέβαια η ομάδα της Λεμεσού δεν έχει απώλειες αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώσει πίεση ότι και αν είναι η εξέλιξη του αγώνα στο Τσίρειο. Να κάνει αυτό που κάνει περίφημα εδώ και ένα χρόνο. Απόλυτη πίστη και εφαρμογή στο πλάνο του αγώνα που θα πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα και αυτή είναι ίσως και η παγίδα.

Οι πέντε παίκτες μας που είναι στο όριο καρτών θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί και σε αυτό θα βοηθήσει το να έρθει εύκολα το τρίποντο. Ο Μπεργκ απέδειξε πως δεν είναι ο άνθρωπος που θα αλλάξει αυτό που έχει στο μυαλό λόγω καρτών είτε άλλων εξωγενών παραμέτρων. Σε κάθε περίπτωση η λύση είναι η κυριαρχία στο παιχνίδι από την αρχή.

Η ομάδα μας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις έξι απουσίες της ΑΕΚ και να πιέσει από την αρχή ψηλά για το γκολ. Οι “κιτρινοπράσινοι” δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Φλοριάν, Μοϊσόφ, Θάντι, Μακρής, Χάουγκεν και Τρουγιόλς.

Autoremarketing

Bet on Alfa