ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ηρεμία του Αναστασίου, αντανακλά στους παίκτες

Η ηρεμία του Αναστασίου, αντανακλά στους παίκτες

Ο Γιάννης Αναστασίου με την έλευση του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, επέφερε σημαντικές αλλαγές, που βοηθήσουν την ομάδα να βρει τον δρόμο και την αίγλη της. Με τη δουλειά του, την τακτική και τη φιλοσοφία του, μπόρεσε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του ώστε να βγάλουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Ακόμη, πολλά από τα στοιχεία που συνέβαλαν στην αλλαγή, είναι η ηρεμία και η υπομονή που δείχνει ο Ελλαδίτης τεχνικός στον πάγκο και και μεταφέρονται στον αγωνιστικό χώρο, στους ποδοσφαιριστές. Σχεδόν στον απόλυτο βαθμό, όποια κατάσταση κι αν δημιουργήθηκε την ώρα του αγώνα, οι παίκτες παρέμειναν συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και στις οδηγίες που έπαιρναν από τον πάγκο.

Είναι κάτι που επιβάλλεται να βγει και στον τελικό κυπέλλου, εκεί που θα κριθεί ένας τίτλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει ικανή, συνεπής και σε θέση να πάρει αυτό που θέλει. Αυτό θα επιδιώξει και στις 18 Μαϊου, αφού προηγηθεί το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και πάλι με την Πάφος FC εκτός έδρας.

Για την ώρα, στις προπονήσεις το βλέμμα είναι κυρίως στους Φαμπιάνο και Λανγκ. Ιδιαίτερα στον πρώτο, που όλοι αναγνωρίζουν την αξία του και το πόσο σημαντικό είναι να παίξει στον τελικό. Όχι πως ο Ουζόχο δεν είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κι αυτή την αποστολή, όμως κακά τα ψέματα η προσωπικότητα του Φαμπιάνο σ’ έναν τελικό είναι άλλο πράγμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa