ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο φετινό ήταν μόνο η αρχή!

Το φετινό ήταν μόνο η αρχή!

Ο στόχος επετεύχθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια 2020-21. Και τώρα; Η απάντηση πολύ απλή: ακόμη πιο δυνατή του χρόνου και με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Άλλωστε, ο Παπασταύρου αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έθεσε στόχο μόνο να τη δει για μια σεζόν πρωταθλήτρια αλλά επί μονίμου βάσεως. Αυτό θα γίνει με συνεχή βελτίωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Bet on Alfa

Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ. Προσεχώς θα γίνουν κινήσεις που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ και θα κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή, ελκυστική. Η Ομάδα Προγραμματισμού δουλεύει συνεχώς, εντοπίζει στόχους και την κατάλληλη ώρα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να αποσπάσει την υπογραφή τους.

Όπως αποκάλυψε χθες ο Σίμος Ταραπουλούζης στον Active, έχουν ήδη εντοπιστεί υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και κάποιοι απ’ αυτούς αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αναλόγως και των αποχωρήσεων θα προκύψουν και οι προσθήκες στις θέσεις που απαιτείται η ΟΜΟΝΟΙΑ να γεμίσει. Σύντομα, λοιπόν, θα προκύψουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα μετά τη Δευτέρα και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ σηκώσει την κούπα της πρωταθλήτριας.

Ο Παπασταύρου θα είναι εδώ και για να σηκώσει την κούπα αλλά και για να τρέξει μαζί με τους συνεργάτες του ζητήματα που αφορούν στο σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο επαγγελματισμός και η υγεία που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε όλα τα επίπεδα, η δύναμή της για νέες επιτυχίες στο μέλλον. Το φετινό ήταν μόνο η αρχή!

Autoremarketing

Bet on Alfa