ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ δεκάδα των υποψήφιων αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η δεκάδα των υποψήφιων αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το βράδυ της Κυριακής «κλείδωσε» η δεκάδα των υποψήφιων αντιπάλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισραήλ από τη Μακάμπι Χάιφα, οριστικοποιήθηκαν και οι δέκα υποψήφιοι αντίπαλοι.

Bet on Alfa

Από τη δεκάδα, οι σίγουροι τρεις είναι η Γιανγκ Μπόις (Ελβετία), ο Ολυμπιακός Πειραιώς (Ελλάδα) και ο Ερυθρός Αστέρας (Σερβία). Οι υπόλοιπες επτά θα αγωνιστούν στον πρώτο προκριματικό γύρο και είναι το ακλόνητο φαβορί να πάρει την πρόκριση. Θα είναι έκπληξη κάποια από αυτές να αποκλειστεί τόσο νωρίς. Γι’ αυτό και θεωρούνται ως υποψήφιες αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι υπόλοιπες επτά ομάδες, που συμπληρώνουν τη δεκάδα των υποψήφιων αντίπαλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι οι ακόλουθες: Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) και Μάλμο (Σουηδία), Κλουζ (Ρουμανία), Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία), Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) και Φερεντσβάρος (Ουγγαρία).

Γίνεται αντιληπτό πως, όλες οι πιο πάνω ομάδες είναι έμπειρες και ικανές. Έχουν να επιδείξουν πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη και η προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όποια κι αν βρεθεί στο δρόμο της, θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ικανή και αποφασισμένη να έχει ένα μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι και όπου τη βγάλει. Το όνειρο των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει να το κυνηγά. 

Autoremarketing

Bet on Alfa