ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή είναι η εικόνα του Καταλόγου Α σήμερα

Αυτή είναι η εικόνα του Καταλόγου Α σήμερα

Ο προγραμματισμός στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μετά την ανακοίνωση για σύναψη συνεργασίας με τους Έκτορ Γιούστε και Πάρη Ψάλτη, ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν το κενό που άφησαν οι Μαυρίας και Λούφτνερ αντίστοιχα, η προσπάθεια επικεντρώθηκε σε μέσο και δύο εξτρέμ.

Bet on Alfa

Όπως έχουν τα δεδομένα σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο ρόστερ της 4 κενές θέσεις στον Κατάλογο Α. Ενδεικτικό ότι, θα γίνουν λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Δεν υπάρχει πρόθεση για την ώρα για να αποχωρήσει άλλος από το ρόστερ, εκτός κι αν έλθει στο σύλλογο πρόταση που να τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Γράφτηκε για ενδιαφέρον ομάδων για τους Φαμπιάνο κα Λοΐζου αλλά τίποτα επίσημο δεν έφτασε στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τις έως τώρα προσθαφαιρέσεις, στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν καλυμμένες οι 11 από τις 15 θέσεις του Καταλόγου Α’, κοινοτικών και ξένων. Σ’ αυτούς δεν περιλαμβάνεται ο Παπουλής, αφού αγωνίζεται ως Κύπριος. Τις 11 από τις 15 θέσεις λαμβάνουν οι Φαμπιάνο, Σέχου, Κίκο Λανγκ, Χούμποτσαν, Γιούστε, Λέτσιακς, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τσέποβιτς και Ντούρις. Αναμονή, λοιπόν, για τους υπόλοιπους τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν τον Κατάλογο. Οι τρεις θα καλυφθούν σίγουρα με μέσο και δύο εξτρέμ, απομένει να δούμε εάν θα γίνει και με την τελευταία θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa