ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετεγγραφές ουσίας και ομαδικού πνεύματος

Μετεγγραφές ουσίας και ομαδικού πνεύματος

Οι επόμενες τρεις μετεγγραφικές κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα είναι ποιότητας αλλά και ουσίας. Γιατί, ο Μπεργκ δημιούργησε ομάδα συνόλου και αυτό που προέχει είναι, οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ να είναι σε θέση να προσαρμοστούν με το σύνολο και να δώσουν αυτά που ο Νορβηγός επιθυμεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αρκείται σε ενέργειες ενός ποδοσφαιριστή αλλά η προσπάθεια είναι συνολική, με το ομαδικό πνεύμα να έχει αναπτυχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Bet on Alfa

Η προσπάθεια απόκτησης του Οκριασβίλι, φανέρωσε την πρόθεση για το που κινείται η ΟΜΟΝΟΙΑ για τις επόμενες προσθήκες. Έθεσε ψηλά τον πήχη και η προσπάθεια θα είναι, οι επιλογές να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Οι λίγες μετεγγραφές έρχονται για να συμπληρώσουν το ρόστερ και να δώσουν συνέχεια στην ομάδα που άρχισε να χτίζεται την τελευταία διετία. Τέθηκαν οι βάσεις και πλέον γίνονται λίγες προσθαφαιρέσεις, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να διατηρεί τη φιλοσοφία και την ταυτότητα που της έδωσε ο Μπεργκ.

Στις 15 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία. Μέχρι τότε μεσολαβούν οκτώ μέρες, διάστημα στο οποίο η Ομάδα Προγραμματισμού θα θελήσει να υλοποιήσει μια – δυο μετεγγραφές. Υπάρχουν υποψήφιοι, την ώρα που προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές. Εάν εντός των επόμενων ημερών δεν προκύψει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση, τότε θα γίνει κίνηση για σύναψη συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa