ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιερευνητική επαφή με Νέα Σαλαμίνα για το «Αμμόχωστος»

Διερευνητική επαφή με Νέα Σαλαμίνα για το «Αμμόχωστος»

Από την στιγμή που οι Βρετανικές Βάσεις είναι αρνητικές στο να αγωνιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Δασάκι, με επιχείρημα ότι το προσωπικό της Αστυνομίας δεν είναι επαρκές και τίθεται θέμα ασφάλειας, καταβάλλεται προσπάθεια για εξεύρεση νέας έδρας για τις εγχώριες διοργανώσεις. Όσο το συντομότερο ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα τόσο το καλύτερο.

Bet on Alfa

Από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ έγινε μια κρούση διερευνητικού χαρακτήρα προς τη Νέα Σαλαμίνα, εάν υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης του σταδίου «Αμμόχωστος». Είναι κάτι που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Γιώργος Καζαμίας, μιλώντας το πρωί στον Super Sport FM. Δεν έγινε επίσημη πρόταση αλλά δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εφόσον το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετουσιωθεί επισήμως προς τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

«Επίσημη κρούση δεν είχαμε μέχρι τώρα, όμως είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία για να ερωτηθούμε κατά πόσο το γήπεδό μας είναι διαθέσιμο. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όταν η Ομόνοια προβεί σε επίσημη πρόταση, να το συζητήσουμε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Καζαμίας: «Έχουμε προνοήσει το γήπεδό μας να είναι έτοιμο για την ημέρα που θα αγωνιστούμε. Πρέπει να γίνει μία σωστή διαχείριση, ενώ υπάρχει και το οικονομικό. Αλλά όλα θα συζητηθούν όταν και εάν έρθει η επίσημη πρόταση. Μέχρι τότε, ότι συζητούμε είναι σε θεωρητικό επίπεδο».

Autoremarketing

Bet on Alfa