ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν να αρχίσει…

Κανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν να αρχίσει…

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουλίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει έναν καθοριστικό αγώνα. Αντίπαλός της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έχει το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα. Σαφώς και είναι το φαβορί οι Κροάτες, όπως ήταν και με το που γνωστοποιήθηκε το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ε, και…

Bet on Alfa

Απλώς να τονίζουμε ότι, κανένα ματς δεν είναι τελειωμένο πριν να αρχίσει… Όπως αυτοί νίκησαν με 2-0 το πρώτο παιχνίδι, μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο. Άλλωστε, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο δυνατός αλλά αυτός που το πιστεύει περισσότερο και βάζει την μπάλα στα δίκτυα. Και επειδή τα τελευταία χρόνια η νοοτροπία του νικητή επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα το παλέψει για την ανατροπή – πρόκριση.

Τα λόγια, μπορεί να είναι εύκολο να τα λες και να τα γράφεις, αλλά στην προκειμένη περίπτωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ το πιστεύουν και θέλουν να το επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Αυτό επιβάλλεται να γίνει με σύμμαχο τον κόσμο. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και με μια καλή εμφάνιση, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί, όλα γίνονται. Γι’ αυτό σ’ αυτή την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να είναι μόνοι αλλά θα πρέπει να αγωνιστούν μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

Ο Μπεργκ, που έδειξε με το που τελείωσε το ματς στο Ζάγκρεμπ, να το πιστεύει και έδωσε αμέσως το σύνθημα ότι «υπάρχει και ο επαναληπτικός», στρώνεται από σήμερα στη δουλειά με τους παίκτες του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα, έτσι συμπεριφέρεται και έτσι θα κάνει την Τρίτη απέναντι στην Ντιναμό. Θα δώσει τη μάχη της, θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Autoremarketing

Bet on Alfa