ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΖεσταίνεται ο Λαός... Αυξάνεται η προπώληση!

Ζεσταίνεται ο Λαός… Αυξάνεται η προπώληση!

Κάτι περισσότερο από 6500 εισιτήρια έχουν προπωληθεί για τη ρεβάνς απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη στις 19:00 στο ΓΣΠ. Σίγουρα υπό άλλες συνθήκες θα μιλούσαμε για πολύ χαμηλά νούμερα, όμως λίγο οι περιορισμοί για την πανδημία με τον εμβολιασμό, λίγο η κάρτα φιλάθλου, δυσκολεύουν περισσότερο την παρουσία κόσμου.

Bet on Alfa

Παρ΄όλα αυτά είμαστε βέβαιοι πως το παρόν τους την Τρίτη στο ΓΣΠ θα το δώσουν περίπου 10000 κόσμου που είναι υπεραρκετοί για να κάνουν το γήπεδο κόλαση κάτι που εμφανώς φοβούνται οι της Ντιναμό.

Μία ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια ανάρτησε και η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα:

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την GNK DINAMO, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη, 27 Ιουλίου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Η προπώληση είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο.

Περιορισμοί στις θέσεις λόγω Πρωτοκόλλου της ΟΥΕΦΑ

Οι θέσεις που έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου είναι προκαθορισμένες σύμφωνα με το Πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ. Δηλαδή, υπάρχουν θέσεις που ανήκαν σε κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21, οι οποίες δυστυχώς δεν μπορούν να διατεθούν λόγω του Πρωτοκόλλου της ΟΥΕΦΑ. Συνεπώς, δεν είναι εφικτό να προσφερθεί η δυνατότητα στους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 να αγοράσουν τη θέση τους Εισιτηρίου Διαρκείας τους, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό να τηρηθεί για όλους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το πιο πάνω, οι θέσεις στα τμήματα 106, 107 και 205 του Κάτω Διαζώματος της Δυτικής Κερκίδας και του τμήματος 403 του Άνω Διαζώματος της Δυτικής Κερκίδας δεν θα είναι διαθέσιμες, όπως επίσης και μερικές θέσεις από τα τμήματα 105 και 108 του Κάτω Διαζώματος της Δυτικής Κερκίδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa