ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι 16 διεθνείς, οι τραυματίες και... ο Ουζόχο

Οι 16 διεθνείς, οι τραυματίες και… ο Ουζόχο

Πολύ δύσκολο το έργο του Μπεργκ στο “Ηλίας Πούλλος” με την απουσία 16 διεθνών παικτών. Το διάστημα αυτό, δυστυχώς δεν μπορεί να εκμεταλλευθεί για τακτικές και αγωνιστικά πλάνα ενόψει επίσημων αγώνων, προσφέρεται όμως για δοκιμές παικτών της ακαδημίας αλλά και προετοιμασία των παικτών που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, στην εθνική Κύπρου βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Φώτης Παπουλής, Μαρίνος Τζιωνής, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Πάρης Ψάλτης, Νικόλας Παναγιώτου και στην Ελπίδων οι Ανδρόνικος Κακουλλής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους.

Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγ, στην εθνική Νιγηρίας ο Αμπντουλαχί Σέχου, στην εθνική Κόμορος ο Φουάντ Μπασιρού και στην εθνική Σλοβακίας ο Τόμας Χούμποτσαν. 

Ταυτόχρονα με τις 16 απουσίες , δεν βρίσκονται ακόμη στη διάθεση του Μπεργκ οι τρεις τραυματίες, Μποτεάκ, Κούσουλος και Τσέποβιτς, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν αργεί η επιστροφή τους.

Μαζί με τους συμπαίκτες του βρίσκεται από χθες στο προπονητικό μας κέντρο και ο Ουζόχο που έχει εγγραφεί κανονικά στο ρόστερ και κάνει αγώνα δρόμου για να φτάσει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τύχη του Φράνσις στην παρουσία άλλων 3 τερματοφυλάκων στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως επενδυτικά πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση, καθώς ο Ουζόχο έχει εξαιρετικά προσόντα και ο Μπεργκ θα τον αξιοποίησει στο έπακρο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στο φιλικό κόντρα στο Εθνικό την Κυριακή στο Δασάκι, θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Autoremarketing

Bet on Alfa