ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒεβαίως και υπάρχουν ελαφρυντικά...

Βεβαίως και υπάρχουν ελαφρυντικά…

Σε κανέναν δεν άρεσε η χθεσινή εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κυρίως στον ίδιο τον προπονητή που εξέφρασε και δημόσια την απογοήτευση του. Χωρίς να σημαίνει ότι με τα ίδια δεδομένα δε μπορούσε να αποδόσει καλύτερα η ομάδα χθες, οφείλουμε από την άλλη να παραδεκτούμε και κάποια σημαντικά ελαφρυντικά που δικαιολογούν την εικόνα.

Bet on Alfa

Είναι γεγονός ότι μία 15άδα παικτών έλειπε μέχρι προχθές λόγω Εθνικών ομάδων, για τρεις αγώνες! Τα ταξίδια, σε συνδυασμό με τα τρια συνεχόμενα παιχνίδια έφεραν φυσιολογική κόπωση. Πέραν αυτού, με μία προπόνηση ΜΟΝΟ υπό τις οδηγίες Μπεργκ καλούνταν να ενσωματωθούν στο πλάνο για το ντέρμπι της Αρένας. Θεωρούμε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο με μία προπόνηση να φανεί η ετοιμότητα τους αλλά και να γίνει η ενσωμάτωση στο πλάνο.

Ταυτόχρονα με τις απουσίες, είναι και οι τραυματίες όπως Κούσουλος, Μποτεάκ, Mιξ που θεωρούνται πολύτιμα στελέχη της ομάδας και τους οποίους δεν είχε επίσης ο Μπεργκ στη διάθεσή του.

“Όταν δουλεύουμε μαζί είμαστε καλύτεροι” είπε ψες ο προπονητής μας και είναι απόλυτα κατανοητό αυτό. Οι τρεις χαμένοι βαθμοί σε αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι το τέλος του κόσμου, είναι όμως ένα καμπανάκι πως χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά ούτως ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει εκεί που μπορεί. Όλες οι γραμμές μας χρίζουν αλλαγών και βελτίωσης και είμαστε βέβαιοι πως απαρχή θα είναι ο αγώνας με την Καιράτ την Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λινγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa