ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Από την πόλη Αλμάτι του Καζακστάν, θα αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την προσπάθειά της στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Αντίπαλός της η Καϊράτ, το απόγευμα στις 17:30. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κυνηγήσει το καλύτερο και για μια μεγάλη ομάδα πάντα αυτό λέγεται νίκη. Θα την ψάξει, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στον όμιλο. Εάν την πετύχει θα είναι και το πρώτο βήμα για να προχωρήσει περαιτέρω στη διοργάνωση.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα επιδιώξει το «διπλό», γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τίποτα δεν θα τελειώσει σήμερα, αλλά θα είναι μια τονωτική ένεση για τη συνέχεια και θα στείλει μήνυμα στους αντιπάλους της στον όμιλο. Η ομάδα του Μπεργκ με τα συνεχόμενα ευρωπαϊκά ματς, αποκτά εμπειρία και είναι σε θέση να κοιτάξει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο. Χτίζει και μεγαλώνει και στην Ευρώπη. Με επιτυχίες μαζεύει βαθμούς, που θα την ανεβάσουν στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και στο μέλλον θα μπορεί να έχει καλύτερες κληρώσεις.

Όσον αφορά στο σημερινό αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, είναι σε θέση να παρουσιάσει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο για να κυνηγήσει βαθμούς. Ο Μπεργκ διάβασε τον αντίπαλο και αναλόγως θα προσεγγίσει τον αγώνα.

Κάποιες αλλαγές αναμένονται σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος που προηγήθηκε. Υπάρχουν οι επιλογές και μπορεί να κάνει παιχνίδι ο Νορβηγός τεχνικός, που απ’ ότι φαίνεται και φέτος θα αντιμετωπίζει τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Ευρώπης ως πακέτο. Έχει εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και τους το δείχνει.

Autoremarketing

Bet on Alfa