ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο ΓΣΠ είναι αλλιώς, φουλ για τη νίκη

Στο ΓΣΠ είναι αλλιώς, φουλ για τη νίκη

Δύο νίκες σε τρεις αγώνες μετρά η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ στην τρέχουσα σεζόν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Νίκησε την Φλόρα Ταλίν με 1-0 και την Άντβερπ με 4-2. Έχασε μόνο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-1) στον πρώτο εντός έδρας αγώνα. Έχοντας ως φάρο αυτά τα παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να τριτώσει το καλό απέναντι στην Καραμπάχ απόψε (22:00).

Bet on Alfa

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αποφασιστικότητα για τη νίκη. Σύμφωνα και με τα λεγόμενα των Μπεργκ και Γκόμεθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αναγνωρίζουν ότι ακόμη η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν βρήκε ρυθμό και δεν ήταν συνεπείς στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Την ίδια ώρα όμως, τόνισαν ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι θέμα χρόνου να βρει ρυθμό και να πάρει αποτελέσματα. Απόψε ας είναι η αρχή…

Το σημερινό ματς είναι σημαντικό για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον όμιλο. Σίγουρα τίποτα δεν θα κρίνει, είναι νωρίς ακόμη, όμως θα επιτρέψει στην ΟΜΟΝΟΙΑ με νίκη να αποκτήσει δυναμική και να πιστέψει ακόμη περισσότερο σε υλοποίηση του στόχου της. Οι δυνατότητες υπάρχουν, ο όμιλος είναι βατός και εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ αξιοποιήσει την έδρα της, μπορεί!

Autoremarketing

Bet on Alfa