ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό την υπόσχεση στην πράξη

Από την υπόσχεση στην πράξη

Ο Μπεργκ ανέλαβε, προς τιμήν του, την ευθύνη για την κακή εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Όσο για τους λόγους που η ομάδα δεν ρόλαρε, τους ξέρει όπως είπε ο Νορβηγός και ήδη δουλεύει για τις απαντήσεις. Όπως σημείωσε, είναι πολλοί οι παράγοντες και θεωρεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Bet on Alfa

Πλέον, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναμένει η υπόσχεση του προπονητή να γίνει πράξη, αρχής γενομένης από το προσεχές ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Το παιχνίδι αυτό κρίνεται σημαντικό, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά για να πάρει τα πάνω της η ΟΜΟΝΟΙΑ και να τρέξει για υλοποίηση του στόχους της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να μιλήσει εντός αγωνιστικού χώρου, με την ποιότητά της, την εμπειρία και το μέταλλο νικητή.

Από την Τετάρτη, όταν θα βρίσκονται ξανά όλοι οι διεθνείς στις προπονήσεις και θα γεμίσει το «Ηλίας Πούλλος», θα είναι σε θέση ο Μπεργκ να δουλέψει καλύτερα. Θα επικεντρωθεί σε βελτίωση τομέων που η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε αδυναμίες. Παράλληλα θα δώσει έμφαση στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, γνωρίζοντας πλέον το παιχνίδι του αντιπάλου της. 

Με την ευχή ότι θα επιστρέψουν απόλυτα υγιείς οι διεθνείς, ο Μπεργκ χωρίς να υπολογίζει τους Μποτεάκ και Κούσουλο, θα είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με σταθερότητα σε όλους τους τομείς, είναι σε θέση να πατήσει γκάζι. Προέχουν οι βαθμοί στο προσεχές ντέρμπι και θα κυνηγήσει την ουσία.

Autoremarketing

Bet on Alfa