ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗMπορεί για το τρίποντο (Α' ημίχρονο)

Mπορεί για το τρίποντο (Α’ ημίχρονο)

Η ομάδα μας προηγείται της Μπασέλ με 1-0 στο Α’ ημίχρονο του αγώνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα γρήγορα στον αγώνα με ένα πανέμορφο γκολ σε εκτέλεση και δημιουργία, με τον Τζιόρντι να σερβίρει τον Κακουλλή και αυτός να ανοίγει το σκορ. Η Βασιλεία μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να βάλει πίεση όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα είναι σχεδόν άψογη και η ομάδα μας δεν επέτρεψε στους Ελβετούς να κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος και σίγουρα μπορεί για μια Ευρωπαϊκή βραδυά που θα την θυμόμαστε όλοι μετά το τέλος της.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου (15′ Λανγκ), Κίκο, Ζαχαρίου, Χαραλάμπους, Γκόμεθ, Ιγιάγι, Ντούρις, Κακουλλής.

-Στον παγκο: Ουζόχο, Χοράτσκα, Σέχου, Γιούστε, Παπουλλής, Λέτσιακς, Μπασιρού, Τζιωνής, Λανγκ, Ντίσκερουντ, Τσέποβιτς, Λοΐζου.

-Βασιλεία: Lindner, Cömert, M. Lang, Kasami, Cabral, Millar, F. Frei, Pelmard, Burger, Ndoye, Tomás Tavares.

-Στον πάγκο: Nikolić, Gebhardt, Cardoso, Djiga, Quintilla, Stocker, Males, Sergio López, Tushi, Petretta, Palacios, Joelson.

Autoremarketing

Bet on Alfa