ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓεμίζει και φουλάρει για Άρη

Γεμίζει και φουλάρει για Άρη

Αρκετοί ήταν και πάλι οι διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτή τη νέα διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων, την τελευταία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Επιστρέφουν σιγά – σιγά και από αύριο ο Μπεργκ θα δει το «Ηλίας Πούλλος» να γεμίζει, ώστε να μπορέσει να δουλέψει στο πλάνο του ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Κυριακή την ομάδα της Λεμεσού και θα θελήσει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και την επιτυχία επί του Εθνικού. Καλείται να σταθεροποιηθεί σε υψηλές πτήσεις, αναζητώντας ένα σερί νικών που θα τη βοηθήσει από κάθε άποψη για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Μπεργκ, έχοντας πλέον όλες τις επιλογές στη διάθεσή του, πέρα από τους γνώριμους απόντες, θα μπορέσει να δουλέψει και στην τακτική, γνωρίζοντας το παιχνίδι του αντιπάλου. Η πορεία και οι επιτυχίες του Άρη, που τον φέρουν στα ψηλά, αποτελεί λόγο για να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα. Δεν επιτρέπεται ο εφησυχασμός. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και να μην επιτρέψει στον Άρη να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει με κέρδος από το ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa