ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΆλλοι τρεις «πράσινοι» διεθνείς στον χορό

Άλλοι τρεις «πράσινοι» διεθνείς στον χορό

Φτάνουν σήμερα στο τέλος τους οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ώστε από αύριο ο Μπεργκ να τους έχει όλους διαθέσιμους ενόψει Άρη. Συγκεκριμένα, οι Παναγιώτου και Χαραλάμπους βρίσκονται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στην Πορτογαλία, για την αποψινή αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της χώρας. Αγώνας που θα αρχίσει στις 22:15 και θα μεταδίδεται από την Cablenet.

Bet on Alfa

Εξάλλου, ο Σέχου βρίσκεται με την εθνική Νιγηρίας για τον σημερινό αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ είναι και οι μικροί Βενιζέλου, Κυριακίδης, Ευαγγέλου και Χρίστου με την εθνική Νέων, που δίνει αγώνα σήμερα απέναντι στη Μολδαβία. Ο Λανγκ ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα της Ουγγαρίας με την Πολωνία, με την Εθνική του να επικρατεί με 2-1.

Ο Μπεργκ, με την επάνοδο όλων των διεθνών, θα μπορέσει να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο ΓΣΠ. Το πλάνο θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Ουζόχο, με τις πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία να είναι αρκετές.

Autoremarketing

Bet on Alfa