ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓεμίζει το Πούλλος - Φουλάρει η ομάδα για Άρη

Γεμίζει το Πούλλος – Φουλάρει η ομάδα για Άρη

Επιστρέφουν σιγά – σιγά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες κι έτσι λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει να φουλάρει για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Άρη στο Γ.Σ.Π.

Bet on Alfa

Τα δεδομένα με τις απουσίες είναι λίγο πολύ γνωστά με τους Ασάντε και Φαμπιάνο να μην μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ακόμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για μεγάλο ακόμα χρονικό διάστημα. Ο Έρικ Μποτεάκ ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος προπονήσεων εδώ και ημέρες και το πιο πιθανόν θα είναι στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα, ενώ για τον Ουζόχο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και αν θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας μας.

Ο Κυριακάτικος αγώνας αποτελεί μονόδρομο για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία επιβάλλεται να κερδίσει και να συνεχίσει την αναοδική της πορεία. Άλλωστε ακολουθεί αιώνιο ντέρμπι και η ομάδα μας θα πρέπει να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να συνεχίσει το σερί της απέναντι στο Αποελ.

Autoremarketing

Bet on Alfa