ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗKασέκε:"Aισθάνομαι ότι ανήκω στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ"

Kασέκε:”Aισθάνομαι ότι ανήκω στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

Καλεσμένος στον Super Sport FM 104.0 ήταν ο Νόελ Κασέκε που αγωνίστηκε με επιτυχία στην OMONOIA από το 2007-12, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ.

Bet on Alfa

«Πάντα νιώθω την Κύπρο σαν το δεύτερο μου σπίτι, γιατί εξακολουθώ να έχω φίλους εκεί και έχω επαφή μαζί τους. Είναι στην καρδιά μου η Κύπρος», το πρώτο του σχόλιο.

Ακολούθως ανέφερε τους λόγους που κατέληξε στην Κύπρο: «Ένας φίλος μου στη χώρα μου γνώριζε ένα μάνατζερ στην Κύπρο που έψαχνε έναν ποδοσφαιριστή στη θέση που αγωνιζόμουν και εγώ, μίλησαν για μένα και έτσι ήρθα για την ΕΝΠ», είπε.

Και συνέχισε: «Όταν έφτασα στο Παραλίμνι η εντύπωση που είχα σχηματίσει ήταν θετικότητατη για την απόφασή μου να έρθω στην Κύπρο, ότι δηλαδή ήταν ορθή. Και ενισχύθηκε η άποψή μου αυτή όταν πήγα μετεγγραφή στην Ομόνοια. Με αγάπησε και ο κόσμος της ομάδας. Είναι υπέροχο που εισπράττω ακόμη την αγάπη του κόσμου και εύχομαι ότι η Ομόνοια θα συνεχίσει την καλή της πορεία και εμφανίσεις των τελευταίων ετών σε Κύπρο και Ευρώπη. Παρακολουθώ όσο μπορώ την πορεία της ομάδας. Λόγω του κορωνοϊού η Ομόνοια ήταν ανεπίσημα πρωταθλήτρια πρόπερσι και πέρσι επέστρεψε εκεί που ανήκει. Παρόλο που πλέον δεν βρίσκομαι στην Κύπρο και την Ομόνοια αισθάνομαι ότι ανήκω στην οικογένειά της και είναι σαν να συμμετέχω στις επιτυχίες τις ομάδας».

Για τον λόγο που αποχώρησε τότε από την Ομόνοια με προορισμό την Αλκή: «Παρόλο που είχα ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο αισθάνθηκα ότι έπρεπε να φύγω. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο νιώθεις την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Ένιωθα ότι δεν θα είχα την υποστήριξη που θα ήθελα, δεν θα είχα τις συμμετοχές που θα ήθελα και έτσι αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσω. Στην Ομόνοια μετά από συζητήσεις το δέχθηκαν χωρίς αντίδραση και έτσι έφυγα».

Μετά από επισήμανση ότι από τον καιρό που έφυγε η Ομόνοια δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά της και να επιστρέψει στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, ανέφερε από πλευράς του: «Ήταν μια μεταβατική περίοδος τότε. Δεν υπήρχε ισορροπία στην ομάδα, κυρίως στο παιχνίδι της και χρειαζόταν χρόνο. Ήταν μια περίοδος που πέρασε πλέον και εύχομαι να έρθουν τα καλύτερα».

Αν κούρεψε το μαλλί: «Όχι (γέλια)»

Autoremarketing

Bet on Alfa