ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνέχεια "αιώνιου" χωρίς Νιγηριανούς;;; Ουαί και αλίμονο!

Συνέχεια “αιώνιου” χωρίς Νιγηριανούς;;; Ουαί και αλίμονο!

Είμαστε ήδη στην Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα έπρεπε να συνεχιστεί το “αιώνιο” ντέρμπι, μετά την διακοπή λόγω ομίχλης τη Δευτέρα. Θα έπρεπε βέβαια να συνεχιζόταν, αν είχαμε μία σοβαρή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που θα τηρούσε την δική της προκήρυξη Πρωταθλήματος και όχι αυτή την παρωδία που παρακολουθούμε. Εδώ και δύο ημέρες το μόνο επίσημο που υπάρχει είναι η νερόβραστη, βεβιασμένη ανακοίνωση της ΚΟΠ τη νύκτα της διακοπής που αυτοαναίρεσε απλά την προκήρυξη χωρίς την παραμικρή εξέταση των επιπτώσεων.

Bet on Alfa

Χωρίς καμία αμφιβολία οποτεδήποτε πλέον και αν οριστεί το “αιώνιο”, θα διεξαχθεί υπό καθεστώς ΑΔΙΚΙΑΣ και είτε η πλάστιγγα θα γέρνει προς την ΟΜΟΝΟΙΑ είτε προς το ΑΠΟΕΛ.

Διαβάζουμε διάφορα από εδώ και από εκεί για τις συζητήσεις μεταξύ των δύο σωματείων και ΚΟΠ για τον ορισμό της συνέχειας του αγώνα. Μπορεί να ισχύουν και όλα μπορεί και τίποτα. Εμείς απλά οφείλουμε να βάλουμε ένα όριο που δεν σηκώνει διαπραγμάτευση. Οποιαδήποτε σκέψη μπορεί να περνά από το μυαλό του οποιουδήποτε για ορισμό σε ημερομηνίες που θα διεξάγεται το Κόπα Άφρικα, ας τη βγάλει ώσπου είναι νωρίς. Δηλαδή δε φτάνει που μπορεί να έρθουν τραυματισμοί, μεταγραφική κ.α , να έρθει η ΚΟΠ να στερήσει και δύο βασικούς παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ θα πρέπει οι ομάδες να συνεχίσουν με τις ίδιες ενδεκάδες; Είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος πως εφόσον υπάρξει απώλεια, για όποιοδηποτε λόγο, παίκτη από αυτούς που ξεκίνησαν προχθές το “αιώνιο”, θα πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιον στον πάγκο και θα μετράει μάλιστα ως μία εκ των αλλαγών που δικαιούται η ομάδα!

Ουαί και αλίμονο αν υπάρχει έστω και ως ιδέα το να οριστεί η συνέχεια του ντέρμπι σε μία εκ των ημερομηνιών που θα λείπουν παίκτες για το Κόπα Άφρικα. Σε τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να μιλήσουν τα δικαστήρια!

Ο ΛΑΟΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και κρατά στάση αναμονής. Μη δοκιμάσετε όμως τις αντοχές μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa