ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί…

Αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί…

Ήταν πραγματικό ντέρμπι το ματς στο ΓΣΠ χθες βράδυ, όπως άλλωστε αναμενόταν. Η ισοπαλία μπορεί να βολεύει την ΑΕΚ, αλλά αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε χθες, μπορεί για τον τίτλο κι ας είναι μακριά από την κουφή 11 βαθμούς. Έχει δύο ματς… στο χέρι, με ΑΕΛ και Αποέλ, τα οποία επιβάλλεται να κερδίσει και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τις ομάδες που προπορεύονται.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε για άλλη μια φορά το τελευταίο διάστημα πως, έχει τις δυνατότητες, την ποιότητα, το ταλέντο και την εμπειρία να πετύχει. Με τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον, σε συνδυασμό με κάποιες πινελιές που θα μπουν τον Ιανουάριο, είναι σε θέση να συνεχίσει την αντεπίθεσή της με στόχο την κορυφή. Το πέτυχε πέρσι, γιατί όχι και φέτος.

Διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα, ικανούς να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους της. Παπουλής και Ντίσκερουντ ήταν συγκλονιστικοί! Εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, γίνει πιο αποτελεσματική και δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα, είναι σε θέση να αναρριχηθεί στην κορυφή και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο πρωταθλήματος. Ο Μπεργκ το πιστεύει, δεν διστάζει να το λέει και αναμένει από τους παίκτες του όσο περνούν οι αγώνες να το πιστεύουν κι αυτοί όλο και περισσότερο.

Πλέον, η προσοχή επικεντρώνεται στο προσεχές ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να κερδίσει το συγκεκριμένο ματς και ακολούθως να φουλάρει για τα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ, έχοντας ως στόχο να κλείσει την χρονιά μόνο με νίκες.

Autoremarketing

Bet on Alfa