ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαύλου: «Υπάρχει η φλόγα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Παύλου: «Υπάρχει η φλόγα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο Κούλλης Παύλου, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε την χθεσινή νίκη της Ομόνοιας επί του Ολυμπιακού και την εξέλιξη του πρωταθλήματος, μετά τα πολλά θετικά κρούσματα κορωνοϊού που προκύπτουν στις ομάδες. 

Bet on Alfa

Τα όσα ανέφερε:

Για την κατάσταση που επικρατεί με τα πολλά κρούσματα: «Είναι μία παράμετρος που πιστεύω θα είναι καταλυτική για όλες τις ομάδες και την έκβαση του πρωταθλήματος. Θα είναι δυστυχώς ο παράγοντας που θα παίξει ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου. Ο κάθε προπονητής δεν ξέρει ποιοι παίκτες θα είναι στην διάθεση του και παίζει μεγάλο ρόλο επειδή η ομάδα χάνει την ομοιογένεια της. Είναι κάτι που δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς».

Για την χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Η νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορώ να την χαρακτηρίσω ως μία νίκη «ηλεκτροσόκ» με θετικό πρόσημο εννοείται. Φαίνεται ότι υπάρχει φλόγα στην ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μία μεγάλη ομάδα και μετά την χθεσινή νίκη φαίνεται ότι θα μπει σφήνα στην διεκδικήσει του τροπαίου».

Για την στήριξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και της ΑΕΚ στους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι μία ομάδα που στηρίζει τους Κύπριους που φαίνεται ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Χαίρεσαι να βλέπεις μια ομάδα με τόσους Κύπριους μέσα. Το ίδιο κάνει και η ΑΕΚ με τον Μάμα και τον Τούμπα».

Autoremarketing

Bet on Alfa