ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς βοηθήσουμε κι εμείς (κόσμος) στην προσπάθεια!

Ας βοηθήσουμε κι εμείς (κόσμος) στην προσπάθεια!

Ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου είναι γραμμένος στον πληθυντικό γιατί σε όλα όσα θα αναφέρουμε συμπεριλαμβάμουμε και τους εαυτούς μας.

Bet on Alfa

Η φετινή πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι αυτή που ονειρευτήκαμε το καλοκαίρι. Ίσως η ομάδα να μην καταφέρει να υλοποιήσει καν τον αυτονόητο στόχο της πρώτης εξάδας.Δεν έχουμε την απαίτηση ούτε από τους εαυτούς μας αλλά ούτε και από τον κόσμο να μην νιώθουν απογοητευμένοι παρόλα αυτά κάποια σχόλια αποδεικνύουν γι’ ακόμα μια φορά την κακή νοοτροπία που έχουμε σαν Ομονοιατές. Μια νοοτροπία που αποτελεί κατάλοιπο από τα πετρίνα χρόνια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μας στοιχιώνει και σήμερα.

Ο Ανδρέας Δημητρίου χθες στο Total Green είπε κάτι πολύ σημαντικό που λίγοι έδωσαν σημασία. Ευτυχώς σήμερα το μόνο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε είναι το αγωνιστικό. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχαν πολύ χειρότερα… Και εννοούσε ασφαλώς πως σήμερα σε σχέση με την περίοδο 2013 – 2018 όπου η ομάδα μας παράπαιε αγωνιστικά αλλά κυρίως οικονομικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μια σταθερή διοίκηση, η οποία προσφέρει στους ποδοσφαιριστές και στους εργαζόμενους της τα κατάλληλα εφόδια και όλα όσα χρειάζοται για να δουλεύουν απερίσπαστα έτσι ώστε να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα πιο ψηλά. Έχει έναν Πρόεδρο που είχε όραμα να ξαναχτίσει μια ΟΜΟΝΟΙΑ υγιή και τα κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο κεφάλαιο Χένινγκ Μπέργκ.

Δυστυχώς ξεχνάμε ως λαός και ξεχνάμε πολύ γρήγορα.Κανείς δεν είναι αλάνθαστος, ούτε ο Μπέργκ μπορεί να είναι. Με τις εμμονές του, με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, με την ξεροκεφαλιά του….είναι ο άνθρωπος που μας πήρε από το χέρι και οδήγησε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχίες που μέχρι πριν λίγα χρόνια έμοιαζαν άπιαστο όνειρο.

Πέρσι δεν είχε εμμονές; Να θυμίσουμε πως από την μια μέρα στην άλλη εξαφάνισε τον Μαυρία… Έκατσε στον πάγκο τον Μποτεάκ ένα τρίμηνο.

Πρόπερσι δεν είχε εμμονές; Όλο το γήπεδο φώναζε για αλλαγές και αυτός έβλεπε την κερκίδα και γελούσε…

Αυτός είναι ο Μπέργκ και απέδειξε αν μπορεί ή όχι! Κάποτε στο ποδόσφαιρο κάποια πράγματα βγαίνουν και κάποτε όχι! Φέτος είναι η χρονιά που δεν βγαίνει σχεδόν τίποτα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μπορεί να ευθύνονται κάποιες επιλογές του προπονητή, μπορεί να ευθύνεται πως κάποιοι παίκτες κλειδιά είναι κάτω, μπορεί να ευθύνεται πως έγινε κακός προγρμματισμός το καλοκαίρι μπορεί να ευθύνεται πως είμαστε άτυχοι…Πέρσι όμως και πρόπερσι σε κάποια παιχνίδια ήμασταν και τυχεροί! Κι αυτό το ξεχνάμε!

Είναι λύση να φύγει ο Μπέργκ τώρα; Εμείς λέμε όχι. Ο Μπέργκ θεωρούμε πως θα ζητήσει να φύγει ο ίδιος όταν νιώσει πως πλέον δεν μπορεί…Όποιαδήποτε απόφαση για αλλαγή προπονητή σήμερα πιστεύουμε πως δεν έχει να προσδώσει τίποτα απολύτως στην ομάδα.

Άποψη μας είναι πως μένουν 5 παιχνίδια τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βρει τα ψυχολογικά αποθέματα για να κερδίσει, και μόνο με την θετική ενέργεια και την θετική αύρα όλων μας μπορεί να τα καταφέρει.

Μήνα Ιανουάριο δεν αποδίδονται ευθύνες, ούτε γίνεται εκτίμηση για μια ποδοσφαιρική σεζόν που τελειώνει τον Μάη.

Μόνο λοιπόν με υπερπροσπάθεια όλων όσων αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση και να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών… Ας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας! Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βγει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa