ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ασάντε και οι άλλοι…

Ο Ασάντε και οι άλλοι…

Το αυριανό πρώτο ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου, για τη Β’ φάση του Κυπέλλου, προσφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής και να ετοιμαστούν για τη συνέχεια. Πρωτίστως για τον Ερνέστ Ασάντε, που ήταν για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Γκανέζος επιθετικός στο 20λεπτο που αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα έδει διάθεση, δείγμα του πόσο του έλειψε η μπάλα.

Bet on Alfa

Εάν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ή θα αγωνιστεί και πάλι ως αλλαγή, είναι κάτι που εναπόκειται στον Μπεργκ. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα θελήσει να επαναφέρει τον Ασάντε σταδιακά σε πλήρη αγωνιστική δράση, ώστε μέσα από τα παιχνίδια να ανεβάζει ρυθμό. Χρειάζεται δηλαδή σωστή διαχείριση και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να βάλει πίεση στον ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, είναι και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά και το αυριανό παιχνίδι προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Πρόκειται για τον Μποτεάκ, που στα τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε επίσης ως αλλαγή. Επίσης, ο Γιούστε έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να μπει σε φουλ ρυθμό. Ο Ισπανός έπαιξε για λίγο ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ με τον Απόλλωνα έμεινε στον πάγκο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, έχει την ευκαιρία στον αυριανό αγώνα να ετοιμάζει κάποιους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια, να φθάσει στη νίκη και εάν είναι δυνατόν να ξεμπερδέψει με την υπόθεση πρόκριση. Με αυτό τον τρόπο θα επαναφέρει και την ηρεμία, κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa