ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάνει αρχή στο κύπελλο, θέλει να φθάσει μέχρι τέλους

Κάνει αρχή στο κύπελλο, θέλει να φθάσει μέχρι τέλους

Από το πρωτάθλημα… στο κύπελλο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εισέρχεται σήμερα στο δεύτερο τη τάξη θεσμό, αρχίζοντας την προσπάθειά της με στόχο να φθάσει μέχρι τέλους, στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου. Δεν υπάρχει άλλη οδός για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ιδιαίτερα με την εξέλιξη και την πορεία που προκύπτει στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Ανέκαθεν ο θεσμός του Κυπέλλου ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ και έχει ως στόχο τον τίτλο. Αυτό θα επιδιώξει και στην τρέχουσα σεζόν, αφού κατάκτησή του θα της διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα, ο Κυπελλούχος συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ και έχει και μια δεύτερη ευκαιρία. Σε περίπτωση αποκλεισμού συνεχίζεις στο Κόνφερενς Λιγκ.

Αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Β’ φάση ο ΠΟ Ξυλοτύμπου. Μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας, που δεν πρέπει να μας ανησυχεί φτάνει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν σοβαροί και να παίξουν καλή μπάλα. Ο σημερινός αγώνας, που θα διεξαχθεί στο «Αμμόχωστος» και θα αρχίσει στις 17:00, είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων. Θα ακολουθήσει και επαναληπτικός στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να πάρει αποτέλεσμα που να της διασφαλίζει από σήμερα την πρόκριση, ώστε να μην έχει και μεγάλη έννοια στο δεύτερο ματς, ώστε να επικεντρωθεί κυρίως στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Είπαμε όμως, θα πρέπει να έχει καλή παρουσία, να είναι σοβαρή και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες της.

Ο Μπεργκ έχει τη δυνατότητα να προβεί σε αλλαγές, ξεκουράζοντας βασικές επιλογές παικτών και δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους. Ιδιαίτερα οι Ασάντε, Γιούστε και Μποτεάκ έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν λεπτά συμμετοχής και να είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει της συνέχειας.

Autoremarketing

Bet on Alfa