ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Η ομάδα προγραμματισμού και η τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει...

“Η ομάδα προγραμματισμού και η τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές”

Οι δηλώσεις του Αντρέα Δημητρίου πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΠΟΞ:

Bet on Alfa

Είναι ένα παιχνίδι σήμερα σ’ένα θεσμό που μας ενδιαφέρει πολύ και προσφέρει πολλά, πέραν από έναν τίτλο που πάντα ένας τίτλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ σημαντικός, είναι και ένας τρόπος για έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Europa Leauge. Σήμερα ο πρώτος στόχος είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να πάμε στον επόμενο γύρο. Είμαστε το μεγάλο φαβορί, όμως στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλές φορές ότι ο τίτλος του φαβορί δεν λέει κάτι αν δεν το αποδείξεις στο γήπεδο” ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Για τραυματίες…

“Ο Σέχου είναι στην Κύπρο και ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Σε λίγο διάστημα θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε πότε θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα. Ο Ζαχαρίου είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του. Ο Χούμποτσαν έχει έναν τραυματισμό από κτύπημα στο πόδι, από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σήμερα δεν είναι στην αποστολή. Θα δούμε το μέγεθος του προβλήματος. Ο Κίκο ασθενεί. Οι υπόλοιπο είναι γνωστοί”

Αν υπάρχει κάτι νεότερο όσο αφορά τις μετεγγραφές…

“Ναι υπάρχει κάτι νεότερο. Η ομάδα προγραμματισμού και η τεχνική ηγεσία έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να ενταχθούν στο πλάνο μας και να δώσουν αυτά που απαιτούμε και χρειαζόμαστε .Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την απόκτηση τους. Ευχόμαστε να καταστεί εφικτό.Η προσπάθεια μας ήταν και παραμένει να ρθουν παίκτες που να δώσουν ποιότητα και να μπουν άμεσα στην ομάδα και στο αγωνιστικό πλάνο, ώστε να αποτελέσουν άμεσα σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Αυτό καθιστά δύσκολη τη προσπάθεια μας”

Autoremarketing

Bet on Alfa