ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛανγκ: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την υπεράσπιση του τίτλου»

Λανγκ: «Δεν θα εγκαταλείψουμε την υπεράσπιση του τίτλου»

Δηλώσεις στην πατρίδα του έκανε ο Άνταμ Λάνγκ και είναι όπως ήταν φυσικό η κουβέντα περιστράφηκε και στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Ομόνοια  μέχρι και το 2025.

Bet on Alfa

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λανγκ

«Πρέπει να πω ότι πήρα τη σωστή απόφαση όταν ήρθα στην Κύπρο. Όταν ήρθα εδώ για να ενταχθώ σε μια ανανεωμένη ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μετά από μερικά χρόνια, βλέπω ότι προσφέρουμε μια απόδοση αντάξια ενός τόσο μακροχρόνιου συλλόγου.

Έχουμε σοβαρούς στόχους και μεγάλες προσδοκίες και πίεση από εμάς, αλλά στον σημερινό κόσμο της νίκης κάτω από μεγάλη πίεση, δείχνει πραγματικά πώς είναι ένας παίκτης».

«Γενικά, η προηγούμενη χρονιά μου ήταν επιτυχημένη και για την εθνική ομάδα. Χαίρομαι που ήδη οι πολλοί ομοσπονδιακοί προπονητές με προτιμούν και δεν παίρνω απλώς 1-2 αγώνες το χρόνο»

Για τα τελευταία αποτελέσματα με την Ομόνοια:  «Είμαστε άτυχοι, κυριαρχούμε στον αγώνα και ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται τα λάθη μας. Μας απομένουν πέντε αγώνες στην κανονική περίοδο, πρέπει να παλέψουμε για τα ψηλά εδώ ούτως ή άλλως, αλλά εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, ξέρω ότι μπορούμε να φτάσουμε τον στόχο, αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Δεν θα εγκαταλείψουμε ούτε την υπεράσπιση του τίτλου, αλλά τώρα πιεζόμαστε από το χρόνο, χρειαζόμαστε αλλαγές και καλή απόδοση από την πλευρά της ομάδας».

Για την ανανέωση του με την Ομόνοια: «Μπόρεσα να γίνω ένας σημαντικός παίκτης τα τελευταία δυόμισι χρόνια και είχαμε κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα, οπότε αυτό ξέρω για την επέκταση του συμβολαίου».

Autoremarketing

Bet on Alfa