ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μάταβζ

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Μάταβζ

Μετά και την εγγραφή του Τιμ Μάταβζ, αυξήθηκαν οι επιλογές για τον Μπεργκ στην επίθεση. Ο Σλοβένος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Εάν τον εμπιστευθεί ο Μπεργκ, τότε είναι πιθανό να αλλάξει τα πρόσωπα στην επίθεση ενόψει Άρη, σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Εθνικό. Δηλαδή, να μείνουν εκτός Κακουλλής και Τσέποβιτς και να αγωνιστούν Παπουλής και Μάταβζ.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Μπεργκ να λαμβάνει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα. Και ο Λοβέρα διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Ποδοσφαιριστής που έδειξε στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίζεται στο προηγούμενο ματς ότι μπορεί να δώσει στοιχεία που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην άμυνα, ο Χούμποτσαν θα επανέλθει στα στόπερ αντί του τραυματία Παναγιώτου. Οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα διατηρήσουν τη θέση τους. Αυτό που σημειώνουμε πάντα είναι ότι, όποιοι κι αν αγωνιστούν αυτό που θα μετρήσει και έχει σημασία είναι να έχουν καλή παρουσία και να συμβάλουν ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φθάσει στη νίκη.

Όπως έχουμε σημειώσει τις τελευταίες ημέρες, οι πιθανότητες για παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην εξάδα είναι περιορισμένες. Ωστόσο, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και επιβάλλεται να κάνει το καθήκον της. Να κερδίσει τα προσεχή δύο ματς, που είναι τα τελευταία της Α’ φάσης και τότε, αναλόγως των αποτελεσμάτων της Πάφου πλέον, θα γνωρίζει τη θέση της. Και δεν τελειώνει τίποτα, είναι και το κύπελλο, που θα αποτελέσει πλέον το μεγάλο στόχο.

Autoremarketing

Bet on Alfa