ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜυθικός ο Γάλλος που ξεπέρασε και τα γκολ του...

Μυθικός ο Γάλλος που ξεπέρασε και τα γκολ του Ντι Στέφανο (pic)

Αφήνει πίσω Αλφρέδο Ντι Στέφανο και Ραούλ, κυνηγάει τον Κριστιάνο, παραμένει πιστός «υπήκοος» της «βασίλισσας» και μένει στην αιωνιότητα για την Ρεάλ. Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει κάνει μυθική τη θητεία του στους «μερένγκες».

Bet on Alfa

Ο Γάλλος επιθετικός μαζί και με τον Λούκα Μόντριτς έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης για να οδηγήσουν την Ρεάλ στα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Με το πολύτιμο χαττρικ στον επαναληπτικό με τους Παριζιάνους και την μαγική ανατροπή στην ρεβάνς για την εξασφάλιση της πρόκρισης, ο Μπενζεμά έφτασε στα 309 τέρματα στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση της λίστας των κορυφαίων σκόρερ του συλλόγου.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σταματήσει στα 451 φεύγοντας το 2018, ενώ, ο Ραούλ είχε κλείσει τον λογαριασμό του στα 323. Ο φετινός τεράστιος πρωταγωνιστής της Ρεάλ ξεπέρασε τον ΑλφρέδοΝτι Στέφανο (308) στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ, σε επίπεδο Champions League προσπέρασε και τον Ραούλ, με τον Ισπανό να έχει 67 τέρματα στη διοργάνωση.

Και κάπως έτσι η AS κυκλοφόρησε με εκπληκτικό πρωτοσέλιδο βάζοντας και τις τέσσερις τεράστιες μορφές στα χρονικά της Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας πως ο Μπενζεμά είναι ήδη ένας θρύλος στην αιωνιότητα του κλαμπ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa