ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιθετικά μπορούμε... αμυντικά είναι το στοίχημα ενόψει ΑΕΛ

Επιθετικά μπορούμε… αμυντικά είναι το στοίχημα ενόψει ΑΕΛ

Άφησε 7 βασικούς παίκτες εκτός αποστολής ο Λένον για το χθεσινό αγώνα κόντρα στη Δόξα με το μήνυμα ενόψει ντέρμπι Κυπέλλου την Τετάρτη να είναι ξεκάθαρο! Μόνο πρόκριση! Η εξέλιξη όμως του χθεσινού αγώνα ήρθε ξανά να μας κτυπήσει καμπανάκι για τον φετινό μας αμυντικό εφιάλτη.

Bet on Alfa

Τα δύο εύκολα γκολ που δέχτηκε η ομάδα μας χθες δε θεωρούμε ότι ήταν απόρροια των επιλογών που έγιναν αλλά συνδυασμός κακής ομαδικής και ατομικής αμυντικής λειτουργίας, όπως άλλωστε συμβαίνει φέτος σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Δυστυχώς ο θεσμός του Κυπέλλου, με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, είναι τέτοιος θεσμός όπου η άμυνα κρίνεται σημαντικότερη από την επίθεση. Αυτό πιστεύουμε είναι και το μεγάλο στοίχημα Λένον για την Τετάρτη όπου ο πρώτος αγώνας για τα προημιτελικά κόντρα στην ΑΕΛ είναι εκτός έδρας. Να μη δεχτούμε γκολ!

Στα θετικά είναι η επιστροφή Λανγκ μετά τον τραυματισμό του, αν και ακόμη φαίνεται να χρειάζεται αγωνιστικά λεπτά για να βρει ρυθμό. Τετάρτη θα δούμε σίγουρα πολύ διαφορετική αμυντική διάταξη σε πρόσωπα σε σχέση με χθες, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να μη δεχθούμε γκολ. Χρειάζεται δουλειά στην προπόνηση και αυταπάρνηση στις μονομαχίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa