ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πρώτη πρόκληση για τον Λένον είναι εδώ!

Η πρώτη πρόκληση για τον Λένον είναι εδώ!

Ξεκάθαρα ο Νιλ Λένον στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τη Δόξα θέλησε να διαχειριστεί το ρόστερ του ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ. Άφησε βασικές μονάδες είτε στον πάγκο είτε εκτός αποστολής, θέλοντας να τους ξεκουράσει και να τους προετοιμάσει από κάθε άποψη για το παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι σημαντικό.

Bet on Alfa

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε μια πρώτη γεύση από το τι θέλει ο Λένον να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας, τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού. Μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να μην έφτασε στη νίκη, να παρουσίασε αδυναμίες στην άμυνα, αλλά στο παιχνίδι του Σαββάτου έπαιξε μια εντελώς διαφορετική εντεκάδα.

Μετά το πρώτο δείγμα, ακολουθεί η πρώτη πρόκληση για τον Λένον. Γιατί, γνωρίζει και ο ίδιος πως, για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που προέχει είναι η πρόκριση επί της ΑΕΛ και η διεκδίκηση του κυπέλλου. Ξέρει πως, είναι διπλοί οι αγώνες και την Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δώσει το πρώτο ημίχρονο, να πάρει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ να πάρει την πρόκριση.

Από χθες στρώθηκαν στη δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» για το προσεχές ματς. Ο Σέχου δύσκολα θα είναι διαθέσιμος σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Λένον και τίθεται ερωτηματικό για το ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Απέναντι στη Δόξα αγωνίστηκε ο Ψάλτης. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Χούμποτσαν, εφόσον στο κέντρο της άμυνας αγωνιστούν Γιούστε και Λανγκ. Ο τελευταίος επέστρεψε μετά από σημαντική αποχή, πήρε χρόνο στο πρόσφατο παιχνίδι και έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Αποτελεί, επίσης, ερωτηματικό πως θα προσεγγίσει τον αγώνα ο Λένον και αναλόγως θα κριθούν και κάποιες θέσεις. Υπολείπονται άλλες δύο προπονήσεις και όλα είναι πιθανά.

Autoremarketing

Bet on Alfa