ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα ψυχολογικά σας δεν θα τα βγάζετε στα μωρά...

Τα ψυχολογικά σας δεν θα τα βγάζετε στα μωρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αυτός όλος ο παροξυσμός που παρακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Λοίζο εδώ και λίγες ημέρες μας κάνει να διερωτόμαστε αν πραγματικά αυτοί που εκφράζονται με τόσο μένος κατά ενός 18χρόνου παιδιού έχουν κουκούτσια ή μυαλό στο κεφάλι τους.

Bet on Alfa

Και το πράγμα χειροτερεύει όταν αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν και άρρωστοι ομονοιατές. Ο Λοίζος ή κάθε Λοίζος στην ηλικία που βρίσκεται αναπτύσσεται ακόμα τόσο σωματικά όσο και ποδοσφαιρικά. Όσοι θεωρούν πως από την μια ημέρα στην άλλη ένα παιδί σε αυτή την ηλικία γίνεται ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής τότε καλύτερα να πάψει να ασχολείται με το ποδοσφαίρο.

Τώρα αν θέλετε να μιλήσουμε συγκεκριμένα για τον Λοίζο έχουμε τα εξης δεδομένα: Ένας ποδοσφαιριστής με ατόφιο ταλέντο και σπουδαία χαρακτηριστικά ο οποίος χρειάζεται να δουλέψει τα σωματικά του προσόντα και να γεμίσει με εμπειρίες. Όλα αυτά θα το βοηθήσουν στο μέλλον!

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά όσον αφορά ταλέντα τα οποία είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους από χρονιά σε χρονιά μέχρι να αποκτήσουν σταθεροτητα και να ξεδιπλώσουν τις αρετές και τις ικανότητες τους…Θέλετε να μιλήσουμε για την ΟΜΟΝΟΙΑ: Κούσουλος και Τζιωνής! Πως ήταν ο Κούσουλος την σεζον 2018 – 2019, πως την σεζόν 2019 – 2020, και πως ήταν ο περσινός Γιάννης που αποτέλεσε τον ηγέτη της ομάδας μας; Παρόμοια πράγματα ισχύουν και για τον Μαρίνο…

Όσοι έχουν ψυχολογικά και θέλουν να τα βγάζουν πάνω σε 18χρονα μωρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να ξέρουν πως θα μας βρουν απέναντι τους.

Αυτά προς το παρόν! Θα επανέλθουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa