ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο "κόσκινο" Λένον και τα συμβόλαια που λήγουν...

Το “κόσκινο” Λένον και τα συμβόλαια που λήγουν…

Ξεκάθαρος στη διάσκεψη τύπου χθες φάνηκε ο Νιλ Λένον μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ για το Πρωτάθλημα. Αυτό το διάστημα των playout θα είναι η ευκαιρία να δει και να αξιολογήσει όλο το ρόστερ και στο τέλος θα πάρει τις πιο σοφές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Bet on Alfa

Οκτώ αλλαγές στο αρχικό σχήμα έκανε χθες ο προπονητής μας σε σχέση με τον προχθεσινό αγώνα Κυπέλλου και κατά τη διάρκεια του αγώνα άλλες πέντε. Αυτό επαληθεύσει τα όσα είπε και έπειτα στη διάσκεψη τύπου ότι θα τους δοκιμάσει όλους. Με απλά λόγια θα τους περάσει από “κόσκινο”!

Ελεύθεροι τέλος Μαΐου μένουν οι Παπουλής, Σέχου, Ντισκέρουντ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Ασάντε, Τσέποβιτς, Κίκο, Χοράσκα και Λοβέρα. Ο Κίκο έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ανόρθωση και αποχωρεί, ενώ ο Λοβέρα αγωνίζεται στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Απ’ εκεί και πέρα το σκηνικό φαίνεται θολό για ορισμένους (Σέχου, Ντίσκερουντ).

Αναλυτικά πότε λήγουν τα συμβόλαια των παικτών της Ομόνοιας

Kαλοκαίρι 2022: Παπουλής, Σέχου, Ντισκέρουντ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Ασάντε, Τσέποβιτς, Κίκο, Χοράσκα, Λοβέρα (λήξη δανεισμού).

Καλοκαίρι 2023: Γιούστε, Μάταβζ, Μπασιρού, Παναγή.

Καλοκαίρι 2024: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Λοΐζου, Κακουλλής, Λέσγιακς, Ψάλτης, Κούσουλος, Χαραλάμπους,.

Καλοκαίρι 2025: Λανγκ, Παναγιώτου, Ζαχαρίου.

Καλοκαίρι 2026: Κυριακίδης.

Autoremarketing

Bet on Alfa