ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα η ευκαιρία για τον Λένον

Να η ευκαιρία για τον Λένον

Διακοπή… ότι καλύτερο αυτή την περίοδο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γιατί; Επειδή υπάρχει ένας νέος προπονητής, που θέλει τον χρόνο του να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Ήδη άρχισε να το κάνει και φαίνεται στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως τώρα με δύο εβδομάδες μπροστά του, είναι το ιδανικό να το πετύχει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Bet on Alfa

Από τις προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς, όμως και πάλι είναι η ευκαιρία του Λένον να δουλέψει με τους παίκτες του, να ζητήσει αυτά που θέλει με άνεση και με μεγαλύτερη απαίτηση.  «Τώρα θα φύγουν κάποιοι παίκτες με τις Εθνικές και θα δουλέψουμε με αυτούς που θα μείνουν για να βελτιωθούν και να δυναμώσουν, να βελτιώσουν και τη φυσική τους κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Βορειοιρλανδός μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Η προσδοκία είναι πως, παιχνίδι με παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιάζεται όλο και πιο κοντά στα «θέλω» του Λένον. Μπορεί οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα να επηρεάζουν, με τον προπονητή να θέλει να γνωρίσει όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως σε βάθος χρόνου είναι σε θέση να πετύχει αυτό που θέλει. Και το σημαντικότερο είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί έτοιμη στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και να πάρει την πρόκριση.

Υπομονή, σκληρή δουλειά και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του προπονητή και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την ΠΑΕΕΚ στο ΓΣΠ, στις 4 Απριλίου και πλέον θα μπει στην τελική ευθεία του «τελικού» με την ΑΕΛ στο κύπελλο, στις 13 Απριλίου. Όλα τα λεφτά για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε εκείνο το παιχνίδι μέχρι το επόμενο στο κύπελλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa