ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤρεις βδομάδες μακριά, αλλά η 13η Απριλίου μόνο στο...

Τρεις βδομάδες μακριά, αλλά η 13η Απριλίου μόνο στο μυαλό

Η ημερομηνία είναι γνωστή: 13 Απριλίου 2022 στις 18:00. Πού; Στο ΓΣΠ. Στο στάδιο – έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αγώνας; ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ. Επαναληπτικός αγώνας για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα 1-1. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει το αποτέλεσμα που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση του θεσμού, δύο ματς πριν τον τελικό. Ο στόχος ένας και αδιαπραγμάτευτος, η κατάκτηση του τροπαίου και η παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης.

Bet on Alfa

Μέχρι τις 13 Απριλίου υπάρχει ακόμη δρόμος. Είμαστε ακριβώς τρεις βδομάδες μακριά. Αλλά οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος την ίδια ώρα, θα πρέπει να «φτιάχνονται» για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι παίκτες να προετοιμάζονται αναλόγως αγωνιστικά και ψυχολογικά και ο κόσμος για ένα γεμάτο στάδιο. Η σημασία του αγώνα είναι μεγάλη όπως εξελίχθηκε η σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να είναι παρούσα στην επόμενη φάση.

Στο «Ηλίας Πούλλος» γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για την ομάδα και το σύλλογο το παιχνίδι της 13ης Απριλίου. Ο Λένον με το που ήλθε ενημερώθηκε πως, τα ματς με την ΑΕΛ στο κύπελλο είναι όλη η σεζόν, βεβαίως μέχρι τα επόμενα. Ναι μεν η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να κυνηγά τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον είτε όχι, αλλά αυτό που προέχει είναι η πρόκριση.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στην απουσία των διεθνών και των ποδοσφαιριστών που δεν είναι σε θέση ακόμη να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα. Οι Φαμπιάνο, Ντίσκερουντ και Τσέποβιτς αναμένεται να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Όσο για τον Σέχου θα διαφανεί μέσα από τις προπονήσεις. Το σημαντικό θα είναι να τεθεί στη διάθεση του Λένον για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ στις 13 Απριλίου.

Autoremarketing

Bet on Alfa