ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τον Μπεργκ έχτισε, με τον Λένον εξελίσσεται

Με τον Μπεργκ έχτισε, με τον Λένον εξελίσσεται

Σχεδόν τρία χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος» έκανε ο Χένινγκ Μπεργκ. Δεν τα λες και λίγα για τα δεδομένα της Κύπρου, αλλά και τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα μπορούσε να κάνει άλλα τόσα. Οι επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Μπεργκ είναι καταγεγραμμένες και δεν τις λες και λίγες. Πρωτάθλημα, πρώτη θέση, Σούπερ Καπ και δύο προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Bet on Alfa

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και μερικές εβδομάδες πέρασε στην εποχή Νιλ Λένον και εκεί εστιάζεται η προσοχή. Βάσει της φιλοσοφίας του νέου προπονητή στις ομάδες που δούλεψε προηγουμένως και ιδιαίτερα στη Σέλτικ, αλλά και τι έχει δείξει στο μικρό διάστημα που είναι στο «Ηλίας Πούλλος», θα λέγαμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μαζί του εξελίσσεται.

Αφού έχτισε με τον Μπεργκ, με τον Λένον είναι έτοιμη να εξελιχθεί όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού, που ταιριάζει περισσότερο στο DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Με επιθετική φιλοσοφία. Ο Βορειοιρλανδός τεχνικός θέλει την ομάδα να βγαίνει πιο ψηλά, να έχει ένταση στο παιχνίδι της, να τρέχει περισσότερο, να κυκλοφορεί πιο γρήγορα την μπάλα. Είναι στοιχεία που δείχνουν ξεκάθαρα την επιθετική φιλοσοφία του.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Λένον, για να δουλέψει στους τομείς που θεωρεί πως επιβάλλεται να βελτιωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο κόσμος θέλει να δει αυτή την ορμή στο παιχνίδι της ομάδας, να δημιουργεί και να τελειώνει φάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αδιαφορεί για την άμυνά της. Μέσα από τα προσεχή παιχνίδια αναμένεται να διαφανεί ως ένα βαθμό η δουλειά του προπονητή, με απώτερο σκοπό την πρόκριση στο κύπελλο.

Autoremarketing

Bet on Alfa