ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ χρόνος δουλεύει υπέρ του Λένον

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Λένον

Όσο περνούν οι μέρες και ο Νιλ Λένον βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος» για ώρες, δουλεύοντας με τους παίκτες και τους συνεργάτες του, θεωρείται βέβαιο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι σε θέση να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Βορειοιρλανδός προπονητής έδειξε ως ένα βαθμό πως θέλει να παίζει η ομάδα του και μέσα από τις προπονήσεις θα θελήσει σταδιακά να το τελειοποιήσει.

Bet on Alfa

Η διακοπή κρίνεται θετική έστω κι αν απουσιάζουν οι διεθνείς. Ο Λένον δουλεύει με όσους ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ενώ βλέπει σταδιακά και όσους ήταν τραυματίες να επανέρχονται και να γεμίζει η φαρέτρα του. Το σημαντικότερο είναι, στις 13 Απριλίου στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, να έχει εάν είναι δυνατόν όλο το ρόστερ στη διάθεσή του και να παρουσιάσει το καλύτερο σχήμα και να έχει και γεμάτο πάγκο.

Όλα τα λεφτά για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο συγκεκριμένος αγώνας μέχρι τον επόμενο. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι να προχωρήσει, να φθάσει στον τελικό και να διεκδικήσει και να κατακτήσει το τρόπαιο. Με τον κόσμο της, που επιβάλλεται να γεμίσει το ΓΣΠ στις 13 Απριλίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πετύχει πολλά.

Autoremarketing

Bet on Alfa